Hirdetés

gyerekszoba.lap.hu / Falravaló

Falravaló

Polisztirolhab dekorfigurák

Mesés falfestmények gyermekszobákba. Professzionális kivitelezés, elérhető áron, képzőművész által. Nem igényel előfestést, az év bármelyik szakában kivitelezhető. Gyorsan száradó, mosható felület. Nem mérgező, nincs szaga! Portofólió: www.artemispaint.co

Kreatív gyermekszoba dekoráció

Gyerekszoba festés egyedi grafikai ötlettel, saját tervezésű mesevilággal – a szülők és a gyermek kívánsága szerint -, vagy dekoráció meglévő, kedvenc mesefigurákkal, jelenetekkel. Falra akasztható gyerekképek, meseillusztrációk készítése – szintén egyedi

Van a családban valaki, aki ért egy picit a varrógéphez? Nosza rajta, akkor varrjunk egyszerűen textiltárolót, amibe könnyedén eltüntetheted a gyerekjátékokat és apró mütyüröket vagy amit csak gondolsz. Zsebeibe belefér minden, amit szeretnél, ajándékba is elkészítheted, praktikus és hasznos kiegészítője a lakásnak. A leírásunk végigvezet lépésről-lépésre a kiszabáson és az elkészítésen, és fotókk

Mesefigura, dekorációs festés, lakberendezés

Gyerekszoba festés kreatívan

Tapéta szaküzletünkben közel 400 féle tapéta azonnal raktárról elvihető, további 18000 féle tapéta katalógusból akár 5 nap alatt is.

Kézműves termékek, mesefigurák, mesefalak polisztirolból, hungarocellből, fából, magasságmérők, fa táblaképek, fa hűtőmágnesek, fatáblák, feliratok, sámlik, ékszertartók. Sok babaszobába és a lakás más pontjaiba is csempésztünk már rengeteg örömöt termékeinkkel, ami számunkra nem csak munka, hanem a hobbink, szerelmünk is.

Minden szülő a legvidámabb gyermekszobát szeretné kialakítani gyermekének. Mi segíthetünk ennek elérésében képeinkkel.

Igény szerint színezhető öntapadós és plasztikus faldekorációk

Kisfiam születése óta készítek baba- illetve gyerekszobai dekorációkat varrógéppel. Elsősorban patchwork falvédőket, ágytakarókat varrok és tervezek, valamint vállalok gyermekszobai kiegészítőket is, párnákat, textilképeket, egyedi tervezésű óvodai ruhazsákot, tornazsákot, egész szetteket. Gyere és álmodjuk meg együtt gyermeked mesés falvédőjét, egész birodalmát! Nézz körül weboldalamon!

fából készült nagyon szép falidekor

A Boystoyscreatures különleges grafikáinak biztos lelőhelye a www.narvalmarket.hu. Az oldalon az egyedileg illusztrált figurák széles választéka között böngészhetsz, azonnali online megrendeléssel és gyors házhozszállítással. Nézd meg az oldalt és válaszd ki az új kedvencedet! Az indián, a mackó, a tudós, a tengerész vagy a bohóc biztosan feldobjáka gyerekszobát!

Cserepezde

Gyerek- és babaszobák egyéni igények alapján történő dekorációja, falfestése vidám motívumokkal. Hazai és nemzetközi mesefigurák, egyedi rajzok és kompozíciók egy tényleg különleges gyerekszoba falára. Kiváló ajándékötlet minden alkalomra! Vidítsa fel gy

Meseképek festése falra.

Gyerekszobák mesefigurás falfestése

Az „ART-GALÉRIA” festmények, vászonképek, reprodukciók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Új szolgáltatásként 3D-s látványtervezést kínálunk, melyet a dekorálandó enteriőrről készített digitális fotó felhasználásával készítünk el.

Hirdetés
Meghatározás:

Gyerekszoba. Legtöbbünknek volt és örömmel emlékezünk rá. Ezért szeretnénk, ha gyermekünknek is emlékezetes lenne. Ebben segít ez az oldal. Itt megtalálhat mindent, ami egy egészséges gyerekszobának lételeme! gyerekszoba.lap.hu! A gyermekének mindent!

Gyerekszoba. Legtöbbünknek volt és örömmel emlékezünk rá. Ezért szeretnénk, ha gyermekünknek is emlékezetes lenne. Ebben segít ez az oldal. Itt megtalálhat mindent, ami egy egészséges gyerekszobának lételeme! gyerekszoba.lap.hu! A gyermekének mindent!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Falravaló
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés